Loading...

Tuesday, 31 May 2011

mandi bunga...erm....syirik ker?

lamanye aku tk tulis kat blog..

adoiyaii...mak da bising lorh...katenye da 28 yrs old pun x de psangan hidup...ermm...ade yg kate kene mandi bunge lah ape lah..leh ker?

just nk share lah..yg aku tau...mandi bunge ni kat mana2 pun sama je..cume nk menaikkan aura seri jer..bkn ape pun..tp maybe sbb certai people tu pcaya kot mandi bunge ni leh buat org cpt kawin...huhu..kalau cmtu nk mandi bunge lahhh...heee

ok jom kite mandi bunge kat umah nk...

first: sediakan la bunga hidup bkn plastik ye..kalau boleh biar la bunge yg pelbagai warna..sbb setiap warna ni ade identiti aura tersendiri
second: sediakan la essence (bli je minyak essence zaiton, ros ke ikut suke)
third: kalau sespe yg ade tab mandi tu ok, tkde pun gune jelah baldi tuee...huhu...pastu penuhkan air dlm bath tub/baldi, msukan minyak essence tu, then masukkan bunga2 tu...

akhir sekali mandi je mcm biasa.. kulit mmg rase segar n lembut...cuba la ye...ok uols..


(petua dari: mse tu tgk slot zamzarina di TV 1)